Skip to main content

Rešite se zamagljenih stakala uz ove jednostavne trikove.

Adaggio Via Rent a Car

Izvor: Auto vesti, novembar 2015.

Najjednostavniji recept za odmagljivanje prozora je uključiti klimu, dodati grejanje i usmeriti vazduh prema prozorima. Ako ste bez klime, takođe je dobro hladan vazduh usmeriti prema prozorima, ali puno prijatnije je uključiti grijanje, ali bez recirkulacije vazduha jer želite da izbacite vlažan vazduh iz vozila.

Jedan ‘recept’ na YouTubeu nudi DaveHax. On savetuje da čarapu napunite silikonskim peskom za mačke.

Nakon što ste je napunili napravite čvor i ubacite to u drugu čarapu kako bi vaša instalacija bila čvršća. Ako nemate pesak, možete uzeti i silikonske kuglice, a one bi trebalo da privlače vlagu.

Za najveću efikasnost savetuje se da čarapu postavite bliže staklu i ta bi metoda u startu trebala smanjiti količinu vlage u autu.


Pogledajte još:

Adaggio-via

Dodatne usluge

Adaggio via u sklopu svojih težnji da klijentima obezbedi što bolji vozni park po prihvatljivim cenama, nudi i fantastične pogodnosti

Saznaj više
Prevoz putnika i transport robe

Adaggio Via je tu da Vam obezbedi siguran i bezbedan transfer do željenog mesta. U ponudi su Lux vozila, mini kombiji, mini busevi i autobusi.

Partnerstvo sa AMSS

Zahvaljujući partnerstvu sa AMSS nudimo sledeće usluge preko operativnog centra AMSS: šlepanje, sitne pomoći i intervencije na putevima na području Vojvodine.

Mobilna garancija

U slučaju neočekivanih kvarova, Adaggio obezbeđuje blagovremen izazak servisne ekipe i hotelski smeštaj (plaća AMSS) i, po potrebi, drugo vozilo.

Društvene mreže

Adaggio Via Rent a Car Logo

All rights reserved. © Adaggio Via. 2020 Nicey.

Pogodnosti