Skip to main content

Akcije

Rentirajte vozilo za vikend, PETAK – SUBOTA – NEDELJA po najpovoljnijim cenama u gradu!

Rentiranjem vozila na minimum tri dana produženog vikenda ostvarujete veliki popust od 40%!
Dobijate vozilo po ceni od samo 139 eura!
Ne propustite vikend avanturu… Adaggio rent a car misli na Vas!


Paketi

Adaggio Via Rent a Car

Znate unapred koliko vremena imate na raspolaganju? Onda je ovo ponuda za vas! Adaggio via rent local je usluga koja podrazumeva iznajmljivanje automobila sa ograničenjem vezanim za pređenu kilometražu. Vaš precizan raspored obaveza i naš auto – kombinacija koja svuda stiže na vreme!

Adaggio Via Rent a Car

Usluga namenjena korisnicima sa širim zahtevima čije obaveze prevazilaze okvire standardnih rent a car usluga. Vozilo se može iznajmiti od 3, 7, 15, 22 i 30 dana, bez ograničenja na pređenu kilometražu. Performanse automobila prilagodićemo Vašim potrebama i postarati se da one upotpune Vaš osećaj zadovoljstva na putovanju.

Adaggio-via

Dodatne usluge

Adaggio via u sklopu svojih težnji da klijentima obezbedi što bolji vozni park po prihvatljivim cenama, nudi i fantastične pogodnosti

Saznaj više
Prevoz putnika i transport robe

Adaggio Via je tu da Vam obezbedi siguran i bezbedan transfer do željenog mesta. U ponudi su Lux vozila, mini kombiji, mini busevi i autobusi.

Partnerstvo sa AMSS

Zahvaljujući partnerstvu sa AMSS nudimo sledeće usluge preko operativnog centra AMSS: šlepanje, sitne pomoći i intervencije na putevima na području Vojvodine.

Mobilna garancija

U slučaju neočekivanih kvarova, Adaggio obezbeđuje blagovremen izazak servisne ekipe i hotelski smeštaj (plaća AMSS) i, po potrebi, drugo vozilo.

Društvene mreže

Adaggio Via Rent a Car Logo

All rights reserved. © Adaggio Via. 2020 Nicey.

Pogodnosti